domotica domotics knokke

- Jong en dynamisch bedrijf
- 24/24 ter beschikking
- Ervaring en marktkennis
- Service en kwaliteit
- Totaal beheer

Van Deursen Domotics Esdoornstraat 85 - 8300 Knokke Tel.: 0479 53 00 70 vddomotics@telenet.be

ELECTRICITEIT

Een zeer ruim begrip in onze onderneming. Dit gaat van kleine aanpassingen of herstellingen tot volledige installaties, zowel particuliere als kleine industriële. Bij een elektrische installatie komen comfort en veiligheid op de eerste plaats!

Van Deursen Domotics is een jong en dynamisch bedrijf dat zich vooral gespecialiseerd heeft in het geven van service en kwaliteit aan onze klanten. Wij staan dan ook 24h op 24h ter beschikking voor deze. Ons vakkundig team bestaat uit een acht tal elektriciens

Door onze ervaring, marktkennis en creativiteit maken wij van uw bedrijf een sfeervol attractief gebeuren. Geen storende armaturen, maar licht dat onopvallend aanwezig is. Daar waar het nodig is helder en functioneel, elders dan weer gedempt en sfeervol. De keuze van toestellen, het soort lampen en de berekende techniek zijn onze zorg, het genieten en de gezelligheid de uwe en uw klanten. We streven naar een discrete en sfeervolle verlichting, die we bekomen door de juiste armatuur met het juiste licht op de juiste plaats. Doch wij een jong bedrijf zijn genieten wij van 15 jaar ervaring.

Ons team zorgt voor de lichtstudie, plaatsing, het leggen van kabels en de aansluiting op het elektrische net.